Colleen Hoover: Verity

 ,,Šokujúci záver, ktorý vyrazí dych."

Kniha ma oslovila anotáciou, ktorá sľubuje dávku psychológie spolu s romantikou k tomu sa ešte pridá manipulácia so štipkou posadnutosti. Veľké sústo pre 296 stranový triler. 

Hlavná postava Lowen Ashleighová je spisovateľka. Síce jej meno nevyvoláva veľké ovácie v knižnom svete a ani knihy nie sú na popredných priečkach. Nečakané zvraty v  živote Lowen donútia prijať ponuku, dopísať slávnu knižnú sériu od Verity Crawfordovej. 

Dejová línia je jednoduchá a miestami predvídateľná pre niektorých čitateľov. Ja som sa nechala unášať  textom z ktorého bolo cítiť nepokoj. Nepokoj z ťaživej atmosféry  prostredia a postáv, ktoré niečo skrývali.

Autorka dokonale manipulovala s postavami s ich emóciami. Keď som si myslela, že približne vidím do ich hláv, chápem ich správanie behom sekundy prevrátila dej, ktorý opäť ukázal niečo šokujúce z minulosti Verity a jej manžela. 

Knihu hodnotím ako zaujímavo spracovaný triler, ktorý manipuluje s hlavnou postavou a samozrejme s nami čitateľmi. Prekvapivo napínavé s chytrým koncom.

Za možnosť prečítať si knihu a napísať o nej myšlienky ďakujem vydavateľstvu Albatrosmedia.


Colleen Hoover: Verity

Autorka príspevku: _dannyreads_

Kniha: Verity

Autor: Colleen Hoover

Počet strán: 296

Rok vydania: 2020

Vydavateľstvo: Lindeni

Hodnotenie na Goodreads 4*z5



 


Komentáre

Obľúbené príspevky